Vesti

Insomniac Games radi na novom AAA naslovu

Izgleda da Insomniac Games nema nameru da uspori sa objavljivanjem novih igara, jer je potvrđeno da studio radi na neobjavljenom AAA naslovu, pored igara Marvel’s Spider-Man 2 i Marvel’s Wolverine.

U nedavno otkrivenom intervjuu sa Full Sail University (snimak preuzet preko korisnika Twittera), Erin Eberhardt, direktorka projekta u Insomniac Games, potvrdila je da radi na svom prvom AAA naslovu u Insomniac Games.

“Tako da radim na jednom neobjavljenom naslovu … ne mogu mnogo o tome da pričam.”

Napomena je da intervju izgleda da je star, jer je Erin izjavila da se približava godini dana rada u Insomniac Games. Ona se pridružila studiju u novembru 2021. godine, što znači da bi njen godišnji jubilej bio u novembru 2022. Takođe je važno napomenuti da se Erin pridružila Insomniac Games-u nakon što su već objavili da rade na Marvel’s Wolverine u septembru 2021. godine. Dakle, znamo da se ovo ne odnosi na Marvel’s Wolverine prema ovom vremenskom rasporedu.

Ako je to slučaj i ako je Erin odmah uključena u projekat po zaposlenju, to znači da neobjavljena igra Insomniac Games ima gotovo dve godine aktivnog razvoja. Kada možemo očekivati da vidimo ovaj naslov, ostaje da se vidi, mada sumnjamo da ćemo čuti nešto o tome pre nego što saznamo više o njihovom drugom projektu, Marvel’s Wolverine.

Za sada, fanovi Insomniac Games-a mogu da se raduju izlasku Marvel’s Spider-Man 2, koji stiže 20. oktobra ove godine na PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top