PC

Persona 6 od prvog dana na Xbox konzolama?

Glavni Persona serijal je istorijski bio čvrsto vezan za PlayStation platformu, sa svim prethodnim ulascima koji su se pojavljivali kao PlayStation konzolne ekskluzive. Nakon izlaska Persona 5 2017. godine, videli smo mnoge od prethodnih naslova na drugim platformama – uključujući najnoviji Persona 5 Royal i nadolazeći Persona 3 Remake. Prema jednom insajderu, era PlayStation ekskluzivnih Persona igara je završena, sa Persona 6 za koji se kaže da dolazi prvog dana na Xbox.

Kako je izvestio poznati insajder industrije Shpeshal Nick, još neobjavljeni Persona 6 će doći na Xbox platforme istovremeno sa PlayStation, rekavši u svojoj najnovijoj epizodi podcasta:

“Čuo sam glasine da je Persona 6 – Sony pokušao da je zaključa očigledno … ne prema DM-u koji sam upravo dobio. Upravo sam dobio DM koji kaže da dolazi na Xbox prvog dana.”

Shpeshal Nick je bio izvor mnogih curenja i glasina u poslednjih nekoliko godina, i kao takav je sigurno reći da ovo curenje ima neku težinu iza sebe.

Kao što je Nick sam spomenuo, prethodne glasine (od strane drugog insajdera ‘Nate the Hate’) tvrdile su da će Persona 6 biti PlayStation ekskluziva. Samim tim, ili inicijalna glasina nije bila tačna ili su se planovi od tada promenili. Vredi napomenuti da je Nate u to vreme rekao da će Persona 6 ‘verovatno’ biti PS5 ekskluziva, što znači da je dogovor između Sonija i ATLUSa očigledno propao.

Persona 5 je bila ogromna za Sony i ATLUS, sa igrom koja je stavila serijal na mapu na potpuno nov način – u mnogim slučajevima nadmašujući svoju matičnu franšizu ‘Shin Megami Tensei’ po popularnosti.

Naravno, ova curenja su samo to – curenja – i tako ćemo morati čekati zvaničnu potvrdu od SEGA / ATLUS samih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top