Vesti

Prema novim leakovima, Metroid Prime 4 konačno ima mogući period izlaska

Prema novim glasinama, datum izlaska za Metroid Prime 4 mogao bi biti negde tokom leta 2024. godine. Nintendo je prvi put najavio Metroid Prime 4 na E3 2017 sa vrlo kratkim teaserom koji je pokazao malo više od samog logoa igre. To je bilo samo nekoliko meseci nakon što je Nintendo lansirao Switch, ali sada, šest godina nakon izlaska Switcha, Nintendo još uvek nije pružio obožavateljima bilo kakve značajne informacije o igri.

Problemi u razvoju Metroid Prime 4 nisu bili tajna. Inicijalno je Metroid Prime 4 razvijao Bandai Namco, ali je Nintendo doneo odluku da prekine projekat i ponovo pokrene razvoj sa Retro Studios, kompanijom koja je napravila originalnu trilogiju Metroid Prime. Ova odluka je objavljena u januaru 2019. godine, što znači da je nova verzija Metroid Prime 4 u izradi već više od četiri godine.

Sada se čini da bi fanovi možda konačno mogli da igraju Metroid Prime 4 negde tokom leta 2024. Prema leakeru po imenu Zippo, koji ima ne baš uvek tačne i proverene informacije, ali je ipak u prošlosti imao tačne predikcije, Nintendo neće prikazivati igru dok ne bude u “skoro završenom stanju”, ali kada bude otkrivena javnosti, doćiće sa datumom izlaska.

Zippo je dodao da se veruje da će Metroid Prime 4 biti poslednje veliko izdanje za Switch pre lansiranja naredne konzole. Ako je tako, letnji izlazak ove igre u 2024. godini bi imao smisla. Naravno, fanovi treba da prime ove informacije sa dozom skeptičnosti. Iako bi letnji prozor za izlazak Metroid Prime 4 bio logičan, najbolje je da fanovi zadrže svoja očekivanja pod kontrolom i čekaju zvaničnu najavu.

Postoje glasine da bi moglo biti još nekih igara iz serijala Metroid Prime koje možemo očekivati između sada i kada Metroid Prime 4 bude lansiran, kad god to bilo. Metroid Prime Remastered je ranije ove godine objavljen uz odlične kritike kako bi zadovoljio fanove, a ugledni izvori su predložili da bi i Metroid Prime 2: Echoes i Metroid Prime 3: Corruption mogli stići na Nintendo Switch. Ponovo, ništa zvanično nije objavljeno, pa uvek postoji šansa da druge klasične igre iz serijala Metroid Prime neće doći na Switch.

Što se tiče mogućih najava o Metroid Prime, glasine kažu da Nintendo priprema Nintendo Direct događaj ovog meseca, čak i nakon što je upravo održao Direct fokusiran na Super Mario Bros. Wonder. Vreme će pokazati da li ima istine u bilo kojem od ovih glasina, pa fanovi treba da budu strpljivi i vide šta će se dogoditi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top