Vesti

Naredna igra na Epic Games Store dostupna za preuzimanje

Besplatna igra na Epic Games Store-u od 14. do 21. septembra je 911 Operator. Korisnici Epic Games Store-a imaju priliku da svakog četvrtka u 10:00 po centralnom američkom vremenu dobiju novu besplatnu igru.

Kada to vreme dođe, trenutna besplatna igra na Epic Games Store-u se uklanja iz ponude i zamenjuje se novom. Cave Story+ je bila besplatna igra na Epic Games Store-u prošle nedelje, ali je od tada zamenjena sa Spelldrifter.

Za one koji možda nisu upoznati sa igrom, Spelldrifter je RPG igra na poteze koja takođe uključuje mehanike kolekcionarskih kartičnih igara. Nema dovoljno recenzija da bi se napravila pravilna ocena njenog kvaliteta, ali korisnici Epic Games Store-a mogu je probati potpuno besplatno. Sve što treba da urade je da je preuzmu preko Epic Games Store-a i biće deo njihove digitalne biblioteke zauvek.

Naravno, korisnici Epic Games Store-a treba da preuzmu Spelldrifter dok je besplatan na platformi, tako da treba da to urade do 14. septembra. Do četvrtka, 14. septembra u 10:00 po centralnom američkom vremenu, Spelldrifter će biti zamenjen sa 911 Operator. Dok Spelldrifter nema mnogo recenzija kritičara ili korisnika, 911 Operator je recenziran od strane više publikacija kada je lansiran 2017. godine. Nažalost, uglavnom je zaradio negativne ocene od kritičara.

  • Spelldrifter (7. septembar – 14. septembar)
  • 911 Operator (14. septembar – 21. septembar)

911 Operator je tačno onakva vrsta igre koju biste očekivali. Sve se vrti oko toga da budete 911 operater. Izgleda da mnogi kritičari nisu mislili da je igra pravilno iskoristila ovaj koncept, pošto je 911 Operator jedna od najniže ocenjenih besplatnih igara ikada poklonjenih preko Epic Games Store-a, sa očajnih 58 ukupnih ocena. Uprkos niskim ocenama, korisnici Epic Games Store-a možda ipak žele da probaju 911 Operator, jer nemaju razloga da ga ne preuzmu i formiraju svoje mišljenje o igri.

Kako je uobičajeno sa besplatnim igrama na Epic Games Store-u, 911 Operator će biti besplatan tačno jednu nedelju. 21. septembra biće uklonjen iz ponude besplatnih igara na Epic Games Store-u i zamenjen nekom drugom igrom, mada je nemoguće reći u ovom trenutku koja će to igra biti. Fanovi će saznati sledeće nedelje, jer Epic Games Store najavljuje besplatne igre nedelju dana unapred.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top