PC

Mortal Kombat 1 dobio eksplozivni trejler u susret izlasku

FOTO: NetherRealm

Objavljen je novi trejler za Mortal Kombat 1 uoči izlaska ranog pristupa za Premium i Kollector izdanja. U ovom trejleru, lik Reiko je konačno otkriven kao igrivi lik. Pored toga, po prvi put je prikazan gejmplej sa likom Shang Tsung.

Reikov set poteza uključuje pokretački udarac, klizanje i neku vrstu naletanja. Njegov Fatal Blow prikazuje napade oružjem, što ukazuje na to da bi oni mogli biti deo njegovog repertoara.

Shang Tsung, koji je prethodno najavljen kao bonus za prednarudžbinu, pokazuje da je povratio svoje vatrene magijske sposobnosti. On demonstrira nove vazdušne napade, uključujući pucanje vatrenih lobanja u zemlju dok je u vazduhu, koje zatim prate poziciju protivnika.

Pored toga, čini se da se Shang Tsungova sposobnost da se preoblikuje u lik svog protivnika vratila. U borbi sa Liu Kangom, Shang Tsung se na kratko transformiše u Liu Kanga i izvodi bacanje protiv njega.

Trejler takođe pruža bliži pogled na druge otkrivene likove kao što su Nitara, Mileena i Reptile, prikazujući njihove poteze i sposobnosti. Mileena, na primer, se vidi kako baca tri Sai oštrice pod različitim uglovima dok se kotrlja u vazduhu, što bi moglo biti potencijalno moćno proširenje kombinacije.

Pored isticanja likova, trejler uključuje scene iz priče igre, uključujući Mileenu koja se bori sa simptomima svoje Tarkat afekcije.

Na kraju, video nudi pogled na Invasions Mode, koji će u Mortal Kombat 1 uvesti različite borbe i mini igre.

Sa ovim novim trejlerom, fanovi mogu sakupiti više informacija o predstojećoj igri i bolje shvatiti šta mogu očekivati u pogledu igranja i priče.

Trejler traje 4 minuta, što je sasvim dovoljno ludila i krave akcije da nas pokrpi do izlaska igre zakazanog za 19. septembar, a premijum verzija počinje već od sutra, 14. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top