PC

Fantastična co-op igra Deep Rock Galactic dobija spin-off nastavak

Deep Rock Galactic je zabavna kooperativna pucačina iz prvog lica koja igračima pruža priliki da rade zajedno kako bi kopali podzemne resurse u potpuno uništivim okruženjima – sve vreme pokušavajući da odole hordama neprijatelja koji dolaze na njih. Od svog izdanja u ranom pristupu 2018. godine, igra je privukla veliku publiku, prodavši preko 5 miliona kopija. Sada tim proširuje svoju franšizu dalje sa najavom ‘Deep Rock Galactic: Rogue Core’.

Deep Rock Galactic: Rogue Core je kooperativni spin-off koji – kako se može naslutiti iz imena – sadrži niz rogue-lite elemenata. Igrači će “početi od osnova u svakoj misiji i kooperativno izgraditi moći i sposobnosti za tim, ponekad dovodeći do ludila premoćnih buildova, a ponekad do spektakularnih promašaja.”

Nije dato tačno vreme izlaska, ali čak i kada konačno stigne, Rogue Core će se inicijalno pokrenuti u Early Access – slično prvoj igri. Ipak, tim u Ghost Ship Games već je napisao roadmap, otkrivajući da će zatvorena Alpha biti pokrenuta tokom prvog kvartala 2024. godine, pre nego što igra bude puštena u Early Access negde u novembru sledeće godine.

Rogue-lite igre su postale sve češće tokom poslednjih nekoliko godina sa gomilom različitih igara koje ili uključuju rogue-lite elemente od samog početka, ili su dodate nakon toga u post-launch apdejtu.

Deep Rock Galactic je zabavna kooperativna pucačina iz prvog lica, i nadamo se da će Rogue Core uspeti da prevede sve njegove mehanike u ovaj rogue-lite spin-off.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top