PC

Igrači u Counter-Strike 2 dobijaju ban zbog upotrebe Radeon Anti-Lag+

Ako igrate Counter-Strike 2 i koristite AMD grafičku karticu, obavezno onemogućite Anti-Lag+, jer je Valve sada potvrdio da ta funkcija pokreće VAC banove.

U upozorenju objavljenom ove nedelje na Twitter Counter-Strike nalogu, Valve je rekao: “Ako ste AMD korisnik i igrate CS2, NE UKLJUČUJTE ANTI-LAG/+; bilo kakvo mešanje sa CS kodom rezultiraće VAC banom. Čim AMD isporuči ažuriranje, možemo se pozabaviti identifikacijom pogođenih korisnika i poništavanjem njihove zabrane.”

AMD je takođe odgovorio sa svojom izjavom, rekavši: “AMD je upozoren na problem u kojem igrači koji igraju Counter-Strike 2 sa uključenom tehnologijom AMD Anti-Lag+ na Radeon grafici nenamerno pokreću VAC zabranu. AMD je uključen sa Valveom da reši problem i pružiće više detalja čim postanu dostupni.”

Dakle, ako trenutno igrate CS2 i koristite Radeon grafiku, obavezno onemogućite Anti-Lag+. Nadamo se da ćemo do ove vreme sledeće nedelje imati ažuriranje i možda čak i hitnu popravku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top