PC

Alan Wake 2 dobio trejler u susret izlasku

Trejler za lansiranje Alan Wake 2 je objavljen tokom Xbox Partner Preview u sredu.

Pored tradicionalnog trejlera, developer Remedy Entertainment je takođe dao igračima novi pogled na gameplay pred njegovo izdanje.

“Ono što počinje kao istraga ubistva u malom gradu brzo se pretvara u noćnu moru. Otkrijte izvor natprirodne tame u ovoj psihološkoj horor priči punoj intenzivne napetosti i neočekivanih obrta”, piše u opisu igre.

Razgovarajući sa Xbox Wire, glavni dizajner narativa Molly Maloney govorila je o činjenici da igra ne samo da sadrži Alana Wakea, već i novog lika po imenu Saga Anderson.

“Ona je vrlo kritična suprotnost onome što se dešava sa Alanom”, rekla je Maloney. “Kada gledate dodavanje novog protagoniste, kažete: ‘Hajde da napravimo nekoga ko nije kao protagonist koji imamo.’ I ona je vrlo svoja osoba, sa svojim motivacijama, svojim smislom za humor – voli loše šale. Uživa u arhitekturi.

“Postoje sve te različite čudne, zanimljive, nebitne stvari o njoj koje pokazuju da ima vrlo dobro razvijen osećaj za sebe. Mislim da je to divna perspektiva koju treba doneti franšizi.”

Alan Wake 2 je nastavak originalnog Alan Wake naslova iz 2010. godine koji je ekskluzivno izdat za Xbox 360. Prva igra je na kraju došla na više platformi sa Alan Wake Remastered u 2021. godini.

Alan Wake 2 se lansira 27. oktobra za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Možete pogledati oba trejlera sami ispod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top