PC

Izgleda kao da će novi Starfield update vratiti popularnost igri

Bilo da ga koristite za performanse ili jasnoću, Nvidia DLSS je divna tehnologija za kojom igrači često vape.

Starfield nije imao podršku za DLSS kada je izdat početkom septembra, ali ta odluka se ispravlja u sledećem ažuriranju igre, kako je otkrio Bethesda Game Studios.

Pored toga, BGS je potvrdio da će ‘u budućem ažuriranju’ zadovoljiti korisnike AMD-a sa implementacijom podrške za FSR3.

Dodavanje DLSS je bilo toliko traženo da je jedan modder stvorio rešenje koje je omogućilo korisnicima da ga dodaju u svoju verziju Starfield na PC-u, ali ga je sakrio iza paywalla, izazivajući bes korisnika širom sveta.

Starfield dobija podršku za DLSS Još uvek nije potvrđeno da li Starfield dobija pristup DLSS 2 ili DLSS 3, ali dobijanje bilo kojeg je pobeda za PC igrače.

Uz dodavanje DLSS-a, BGS je takođe potvrdio da će igrači dobiti kontrole za HDR (za sisteme koji ih podržavaju), a i druge optimizacije i poboljšanja će biti primenjena zajedno sa sledećim velikim ažuriranjem za Starfield.

Za one koji žele najranije utiske, ažuriranje će biti testirano kroz Steam Beta već sledeće nedelje.

Ako ste deo tog sistema, imaćete prednost u tome da vidite kako DLSS utiče na Starfield.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top