Vesti

Nova Steam Deck generacija je oko 2-3 godine daleko

Iznenada, Valve je najavio veliku nadogradnju Steam Decka, sa osveženim prenosnim uređajem koji ima veći HDR OLED panel koji radi na 90hz; poboljšanja životnog veka baterije; povećan prostor za skladištenje i još mnogo toga. Međutim, potpuno novi Steam Deck 2 je takođe na putu – ali ne očekujte da će izaći u naredne 2-3 godine.

Nakon zvanične najave OLED Steam Decka, dizajner proizvoda Lawrence Yang razgovarao je sa Bloombergom o osveženju, dok je ujedno nagovestio da je u izradi pravi drugi Deck, sa “sledeće generacije” povećanjem snage.

Ukratko se osvrnuvši na prenosni uređaj druge generacije, Yang je izjavio “Mnogi ljudi u kompaniji su uzbuđeni zbog ovog proizvoda. Veoma smo uloženi u Steam Deck”. Međutim, vaše uzbuđenje će morati malo da sačeka, jer prema Yang-u, Steam Deck 2 neće biti dostupan najmanje još dve ili tri godine.

Međutim, s obzirom na činjenicu da osveženje Steam Deck konzole izgleda da rešava gotovo svaki problem sa proizvodom prve generacije, potreba za Steam Deck 2 je sada mnogo manje hitna. Biće zanimljivo videti šta tim ima planirano za Deck 2, posebno jer OLED model već donosi mnogo novih stvari na sto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top