Vesti

Objavljena lista nominacija za The Game Awards 2023 ceremoniju

Prošle nedelje, Geoff Keighley je najavio planove da ove nedelje otkrije nominovane za The Game Awards 2023. Sada, baš kao što je obećano, imamo nominovane za svaku kategoriju, sa šest igara koje su na listi za GOTY, uključujući Baldur’s Gate 3, Alan Wake 2, Spider-Man 2, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Resident Evil 4 Remake i Super Mario Bros. Wonder.

Lista GOTY ove godine je prilično predvidljiva, iako je bila veoma konkurentna godina. Vredno je napomenuti da velika izdanja poput Final Fantasy 16 i Starfield nisu ušla na konačnu listu nominacija, ali ne bih baš ni jednog od trenutnih nominovanih skinuo sa liste.

Sve igre sa liste nominovanih za GOTY ove godine su takođe nominovane za Best Game Direction, sa izuzetkom Resident Evil 4. Na listi za Najbolju naraciju, Alan Wake 2, Baldur’s Gate 3 i Spider-Man 2 se vraćaju, uz Final Fantasy 16 i Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.

Pređimo na indi igre, sledeći naslovi su nominovani za najbolju nezavisnu igru godine; Cocoon, Dave the Diver, Dredge, Sea of Stars i Viewfinder.

Gledajući unapred ka 2024. godini, sledeći naslovi su nominovani za nagradu ‘Most anticipated’; Final Fantasy 7 Rebirth, Like A Dragon: Infinite Wealth, Hades II, Star Wars Outlaws i Tekken 8.

Kao i uvek, dok nominovane za The Game Awards određuje panel industrijskih ljudi, fanovi dobijaju glas o konačnim pobednicima. Postoji mnogo kategorija za izbor, mnogo više nego što smo ovde pokrili, i glasanje je sada otvoreno, pa ako želite da vaša omiljena igra pobedi na ovogodišnjim TGA, obavezno dajte svoje glasove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top