PC

Oglas za posao otkriva nove detalje o Wonder Woman video igri

Rukovodstvo Warner Bros. je nedavno jasno stavilo do znanja da želi da transformiše svoju diviziju igara u moćnu live-service platformu, udaljavajući se od single-player akcionih naslova poput Batman: Arkham ili čak novijih Middle-Earth igara. Sve će to početi sa Rocksteadyjevom igrom Suicide Squad sledeće godine i izgleda da će igra Wonder Woman koju proizvodi Monolith Productions pratiti njene korake.

Izvršni direktor Warner Bros. Discovery, David Zaslav, potvrdio je tokom ovomesečnog poziva za zaradu da je cilj kompanije sa svojom divizijom igara da pretvori svoje najveće franšize u live-service igre. Ideja je da se odbaci isključivo single-player gejmplej i pređe na multiplayer, stalna ažuriranja i mikrotransakcije kako bi se povećali dugoročni prihodi. Nažalost, to znači da verovatno nećemo uskoro videti igru sličnu Batman: Arkham.

WB već ima svoj vodeći studio, Rocksteady Games, koji radi na ovoj inicijativi sa Suicide Squad, kooperativnom igrom u stilu Destiny ili Division igara koja prikazuje šarenu grupu DC zlikovaca koji se bore protiv Justice League. Odatle, Monolith Productions će proizvesti svoju live-service igru zasnovanu na Wonder Woman.

Već dugo znamo za Monolithovu igru Wonder Woman, ali prošlo je dosta vremena otkako smo imali ažuriranje o njenom razvoju. Nažalost za fanove koji su se nadali zabavnoj, single-player avanturi, novi oglasi za posao pokazuju da će Wonder Woman uključivati live-service elemente.

Iako prednosti live-service naslova zvuče sjajno za investitore, jer su dizajnirane da budu otvorene, stalne igre koje drže igrače angažovane i stalno troše, to ne zvuči nužno sjajno za ljubitelje igara. U poslednjih nekoliko godina, videli smo da je nekoliko ambicioznih ‘live service’ igara propalo, a najveća uspešna priča industrije, Destiny, posrće u 2023. godini zbog gubitka igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top