PC

WB Games opovrgao glasine da je Wonder Woman igra sa live-service elementima

Prošle nedelje smo izvestili o oglasu za posao koji je tvrdio da će predstojeća igra Wonder Woman od Warner Bros. biti igra sa live-service uslugom. U senci kontroverzi koje okružuju drugu predstojeću superherojsku igru WB-a – Rocksteady’s Suicide Squad: Kill the Justice League – izdavač je sada opovrgao tvrdnje da će Wonder Woman biti live service igra.

Kako je IGN izvestio, nakon oglasa za posao koji je tvrdio da će igra Wonder Woman kompanije Monolith zapravo biti varijanta sa live service, izdavač je izdao izjavu za publikaciju, opovrgavajući izveštaj, rekavši:

“Wonder Woman je singlplejer akciono-avanturistička igra postavljena u dinamičkom otvorenom svetu. Ovo iskustvo iz trećeg lica omogućiće igračima da postanu Diana iz Temiskire i predstaviće originalnu priču postavljenu u DC univerzumu, dok će takođe sadržati Nemesis sistem. Wonder Woman se ne dizajnira kao live service igra.”

Monolith Productions su najpoznatiji po tome što su razvili duologiju Middle Earth: Shadow of Mordor and War, predstavljajući impresivan Nemesis sistem studija.

Ni jedan od naslova Middle Earth nije bio live-service iskustvo, pa je ohrabrujuće videti da se tim čini da se drži onoga što zna – pravljenje singlplejer iskustava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top