PC

Obsidian tizuje novu igru – Project Louisiana

Sinoć je na sajtu popularnog developera RPG igara, Obsidian Entertainment, osvanuo mistični simbol i tekst kojim ovaj studio najavljuje svoj novi projekat. Kodovano ime projekta, Project Louisiana, mnoge je odmah asociralo na glasine koje su se prošlog leta širile igračkom publikom, o novoj Fallout igri, Fallout: New Orleans, tako da je hajp među fanovima ovog serijala momentalno porastao.

Ovo zvuči posebno uzbuljivo imajući u vidu da Obsidian stoji iza igre Fallout: New Vegas, jedinog “novog” Fallout naslova koji je obožavan i od strane hardkor ljubitelja Fallout serijala, koji priznaju samo Fallout 1 i 2 kao “prave” Fallout igre.

Ipak, ime projekta po državi Louisiana (gde se nalazi New Orleans) je najverovatnije samo “namerna” slučajnost, čija je svrha da zavara trag ka Fallout igri, jer je poznato da Obsidian voli da koristi imena američkih saveznih država kao kodna imena za svoje projekte.

Ono što je mnogo verovatnije, je da je u pitanju nastavak njihove hit igre iz 2015. godine, Pillars of Eternity. U jednom intervju maja prošle godine, Feargus Urquhart je potvrdio da studio radi na Pillars of Eternity 2, tako da je najlogičnije da je ovo PoE2 najava. Poznavaoci prvog dela će u tekstu i simbolu sa sajta lako prepoznati Edéra, jednog od vaših prvih saputnika iz igre, koji ovde izgleda govori o njegovom bogu Eothasu, za koga se verovalo da je potpuno nestao.

U svakom slučaju, sledi nam par dana i nedelja spekulacija i teorija među fanovima širom interneta, tako da se nadamo da će nam Obsidian vrlo brzo otkriti o čemu je zapravo reč.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top