PLAY! ; PLAY! Zine

Spremite se za Nioh DLC sledeće nedelje

Veoma dobro ocenjena igra za Playstation 4, Nioh, najčešće upoređivana sa Dark Souls serijalom, dobija svoj dodatak u okviru DLC-a koji stiže u toku sledeće nedelje. Avanture Williama, zapadnjačkog samuraja, biće nastavljene u ovom dodatku koji nosi naziv Dragon of the North.

Dragon of the North će pratiti dešavanja nakon kraja prve igre, i u njemu ćemo se zaputiti u regiju Oshu. Centralni karakter ovog DLC-a, po kome je i dobio ime, je Masamune Date, tzv Jednooki zmaj, koji bi trebao da bude veoma zanimljiv karakter, ako je sudeći po izjavama Team Ninja, kompanije koja je radila ovu igru. On vredno skuplja tzv. Spirit stone-ove, a mi trebali da se pobrinemo da ih slučajno ne iskoristi za neke loše namere (spoiler alert: verovatno mu je baš to plan).

Ovaj DLC će u priču uvesti i dva nova guardian spirita, novi armor, kao i nove nindža i magične skilove. Jedno oružje se takođe pominje kao novitet, a u pitanju je Odachi, greatsword koji je u japanskoj kulturi imao status i ulogu kao i Claymore u Evropi.

Uz to, lansiranje Zmaja severa, propratiće i besplatni update za igru, u kome ćemo moći konačno da iskusimo kako to izgleda PvP borba, pa ćemo imati priliku da ukrstimo naša istočnjačka oružja sa drugim samurajima.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!