PLAY! ; PLAY! Zine

Square Enix želi da Hitman nastavi dalje

Sudbina studija koji stoji iza Hitman franšize, Io Interactive, i dalje visi o koncu. Do ove situacije je došlo kada je Square Enix rešio da proda studioranije ovog meseca.

Dok je studio i dalje u potrazi za novim vlasnikom, mnogi se pitaju kakva budućnost očekuje Hitman serijal, pogotovu zbog glasina da je nova sezona u izradi već duže vreme. Zajedno sa izjavom, Square Enix je na internetu stavio i PDF dokument u kome se nalaze finansijske informacije i neki odgovori na pitanja o budućnosti agenta 47.

“Zbog angažovanosti firme u razvoj Hitmena i drugih renomiranih naslova, mi pregovaramo sa potencijalnim investitorima koji mogu osigurati da se razvoj ovih naslova nastavi”, rekao je predsednik Square Enix kompanije, Josuke Matsuda.

Iz ove izjave se ne može zaključiti da li će Hitmen kao privatna svojina otići kod novog izdavača, ili će pak ostati u okviru Square Enixa. U svakom slučaju, kompanija svojom voljom da se razvoj Hitmena nastavi, vraća nadu u srca svih fanova ovog čuvenog serijala o najpoznatijem plaćenom ubici.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!