PLAY! ; PLAY! Zine

Izašao prvi DLC za The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Wild’s Master Trials

Wild’s Master Trials je prvi od dva DLC sadržaja koje nam sprema Nintendo za The Legend of Zelda: Breath of the Wild, a izlazi za obe verzije, Switch i Wii U. Drugi DLC je The Champions Ballad, koji se sprema za kraj 2017. godine.

Glavni dodatak u Wild’s Master Trials je “The Trial of the Sword”, izazov sa 45 soba, gde na početku ostajete bez svog oružja i oklopa. Ako uspete da prebrodite sve prepreke, na kraju dobijate Master Sword, koji je uvek napunjen.

Druga novina je novi nivo težine, “Master Mode” gde će vam se na starim mapama nalaziti čudovišta viših nivoa, od kojih neka mogu da polete pa da vas neočekivano napadnu iz vazduha.

Pomoću novih artefakata, poput teleportacionog medaljona ili Korok maske, možete sami postavljati svoje portale za brzo kretanje, kako bi lako posetili sva mesta gde ste već bili i tražiti Korok seme. Takođe, možete naći i nove komplete oklopa.

Ovaj DLC nije moguće kupiti zasebno već pomoću sezonske propusnice, koja košta 20 dolara i sa kojom dobijate i drugi DLC,The Champions Ballad. Kako je već sada The Legend of Zelda: Breath of the Wild stekao veliki broj obožavatelja, nema sumnje da će Nintendo ovim naslovima samo povećati brolj ljudi kojima je ovo jedna od najdražih igara ikada kreiranih.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!