Nintendo Switch

Sprema li se remasterovani L.A. Noire?

Po kuloarskim pričama, sprema se novo izdanje neo-noir detektivske avanture L.A.Noire. Ovaj kontroverzni naslov, čiji potencijal Rockstar nije uspeo da iskoristi u potpunosti, možda svoje bolje dane i drugu mladost uskoro doživi na Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switchu. I ne samo da će igra biti remasterovana, već će postojati opcija za igru iz prvog lica, kao i VR podrška.

Izvor svih ovih glasnina je Rockstar insajder, Yan2295, koji je na Twitter profilu izbacio ovu vest.

Kako je E3 bio i prošao a nismo čuli ni reč o ovom projektu, vest uzimamo sa rezervom. Ipak, postoji nada da ćemo uskoro moći da virtuelno zavirimo u daleku 1947. godinu i da krenemo u istraživanje zločina u posleratom Los Anđelesu, gde mali trag ili pogrešna grimasa osumnjičenog može da reši slučaj. Sve ovo zvuči uzbudljivo, ali ipak čekamo da se Rockstar javi i potvrdi ove glasine.

L.A. Noir je svoju slavu stekao pre svega po fenomenalnoj facijalnoj animaciji koja je bila ispred tadašnjeg vremena, a ta tehnologija ni dan danas se ne koristi u svom punom obimu zbog velike cene i potrebne količine uloženog vremena.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top