PLAY! ; PLAY! Zine

Take-Two ceni važnost tržišta računara, ali ne obećava portovanje Red Dead Redemtion 2

Sa krajem prvog fiskalnog kvartala, kompanije polako javnosti pružaju izveštaj o zaradama i napretku u prvom kvartalu tekuće fiskalne godine, i izdavač Take-Two je jedna od njih, koja se pohvalila uspehom sa Grand Theft Auto Online i NBA 2K17. Ubrzo nakon izdavanja fiskalnog izvešaja, novinari sa sajta VG24/7 su obavili razgovor sa nekim od čelnika kompanije, u kome su glavna tema Red Dead Redemption 2 i tržište računara.

Presednik kompanije, Karl Slatof je rekao da je PC tržište veoma veliko i da je osnovno tržište za kompaniju u koje su potrošači veoma uključeni, ali da izdavanje naslova za PC zavisi od situacije do situacije, “Neki od naslova su veoma bitni za PC, poput Civilisation i XCOM igara“, naveo je. Kada su upitali direktora kompanije o šansama da Red Dead Redemption 2 dođe na računare, nije dao nikakve detalje: “bilo kakva novina o našim naslovima će doći direktno od nas”.

Резултат слика за grand theft auto online

Digitalna prodaja Take-Two  igara je porasla za neverovatnih 47%, na 281 milion dolara, u odnosu na 191 milion $ iz prošle godine. A najuspešniji naslovi GTA5 i NBA 2K17 čine veliki udeo prodaje, čak 94 procenata.

Podsećamo vas da drugi deo Red Redemptiona izlazi na proleće naredne godine, za Playstation 4 i Xbox One, i nadamo se da će Rockstar i Take-Two uraditi isto kao i sa GTA5 i da verziju igre za PC isporučiti nešto kasnije.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!