PLAY! ; PLAY! Zine

Uskoro saznajemo ko će glumiti u seriji The Witcher

Od trenutka kada smo saznali, što je pre nekih godinu dana, da će nam Netflix dovesti The Witcher seriju po romanima Andžeja Sapkovskog svi smo se bacili na razmišljanje ko bi mogao da stupi u ulogu ciničnog Geralta, a potom i Jenefer i ostale.

To ćemo uskoro saznati, a potvrda dolazi od same producentkinje serije, Loren Šimt-Hisrič, koja je na svom Twitter profilu objavila uskoro počinje kasting za seriju, odnosno odabira glumaca koji će igrati u seriji.

Hisričova će kastingu pristupiti na nešto drugačiji način nego inače kako bi se osigurala da se odabere što kvalitetnije glumce. Ona će glumcima davati zasebne skripte koje precizno pokazuju ton, emocije i dubinu karaktera koju poseduje svaki od likova iz serijala.

Ono što je potvrđeno je da će prva sezona imati svega 8 epizoda i da će pilot biti prikazan negde tokom 2020. godine, a već je poznato koje likove iz knjige ćemo viđati u ovoj seriji.

Pogledajte još: The Witcher crtani u Samuraj Džek stilu

Jedva čekamo da vidimo ko će glumiti Geralta, pošto smo u nedoumici ko bi trebao da stupi u njegovu ulogu jer potencijalnih glumaca svakako ima. Sa jedne strane, glumac koji je davao glas Geraltu u video igrama, Dag Kokl, bi zbog svog glasa bi i više nego dobar izbor, ali sa fizičke strane to i nije slučaj, a sa druge strane imamo glumce kao što su Mads Mikelsen, koji radi na Death Stranding, Vigo Mortensen, Aragorn iz Gospodara prstenova.

Šta vi mislite?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!