PC

GTFO predstavio čudovište koje igrače vreba iz dubokih senki

Jedna od igara koje donose kooperativno PvE iskustvo sa L4D šmekom i oko kojoj jedva čekamo da čujemo neku novost je upravo GTFO(Get the Fu*k Out), čiji su nam developeri danas predstavili novog neprijatelje koji vreba iz senki.

Baš iz tog razloga čudovište i nosi naziv Shadow, jer se jedva nazire u uslovima jarkog svetla a u senci je nevidljiv. Ovakva vrsta čudovišta je veoma zastrašujuća pa će vas na trenutke terati da u panici rasipate preko potrebnu municiju, a šetnja po mračnim hodnicima igre uopšte ne ide u prilog igračima.

Trejler ispod u trajanju od svega pola minuta prikazuje ovo zastrašujuće čudovište koje je još jedan pokazatelj da će GTFO biti istinski jezivo iskustvo napucavanja namenjeno za hardkor igrače.

GTFO je još uvek bez datuma izlaska, ali ga možemo očekivati do kraja ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top