PLAY! ; PLAY! Zine

Nintendo 64 u Tron izdanju

Nintendo 64 je važio za konzolu koja je bila daleko ispred svog vremena po mnogim karkateristikama, iako komercijalno nije prošla baš najbolje jer je izašla u nezgodno vreme na prelazu generacija, kada je bila među prvim savremenim konzolama svoje generacije, ali su je ipak kasnije PlayStation 2 i Xbox pregazili svojim savremenijim karakteristikama.

Ipak, kao takav, N64 za mnoge i danas predstavlja inspiraciju kao jedna vizuelno i tehnički odlična konzola, pa nam možda i ovo izdanje konzole koje danas vidimo nekako priridno leži, jer su i čuveni film Tron i Nintendo 64 bili predvodnici nekih novih pravaca i razvoja u umetnosti, jedan filmskoj, drugi gejmerskoj.

Ispod možete videti specijalno dizajniran N64 sa Tron temom i jednostavno izgleda sjajno, posebno nas oduševljavaju ovu noćni efekti koji konzoli daju futuristički i moderan izgled koji bi bez oklevanja i danas, 20 godina kasnije, mogao da se proda kao savremeno i moderno parče hardvera.

Ne znamo koliko je vlasnik ove konzole platio da mu se ovo odradi, ali svakako znamo da bi i mi voleli da imamo jedan ovakav primerak.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!