PC

Hitman 2 donosi novi multiplejer mod igranja

Hitman 2 nam je bliži iz dana u dan, pa je red da IO Interactive otkrije nove detalje o sadržaju koji će nam biti na raspolaganju.

Već znamo da ćemo u ulozi ćelavog ubice moći da se služimo raznovrsnim predmetima kako bismo likvidirali metu, a sada je otkriven jedan dosta zanimljiv multiplejer mod igranja, koji je novina za serijal.

Reč je o Ghost modu, u kojem će se dva igrača takmičiti da što pre likvidiraju istu metu. Igrači počinju sa istog mesta i mogu pratiti napredovanje oponenta, ali ne mogu uticati na ishod, već samo sebe naterati da ga preteknu i naprave što elegantniju eliminaciju.

Otuda i naziv Ghost mode, jer se u suštini prati duh protivnika sa istim zadatkom. Pobednikom meča se proglašava onaj koji napravi 5 likvidacija za najkraće vreme.

Pogledajte kako to izgleda na delu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top