PC

Političar koji banovan iz Eve Online zbog korupcije je ipak nevin

Pre par nedelja se internetom proširila vest da je Brajan Šuman, političar u stvarnom životu, banovan iz EVE Online zbog korupcije.

Developeri su otkrili da se on u igri bavio prenošenjem važnih informacija drugim igračima koji bi od toga imali veliku finansijsku korist u igri, što je strogo kažnjivo.

Sada ipak izgleda da ovaj političar nije kriv, što je sam CCP studio potvrdio nakon sprovođenja opsežne istrage u kojoj su otkrili da ni on, kao ni ostala dva igrača, nisu prekršili pravila igre.

Političaru i igračima je ubrzo otklonjen ban i oni se mogu vratiti igranju u EVE Online. Šuman i jeste tvrdio da je nevin od samog početka i to u više navrata, a sada je to i potvrdio.

Veći deo baze igrača je pobesneo zbog ove greške od strane developera, dok je Šuman prihvatio izvinjenje, ali se ipak neće kandidovati za predsednika CSM odbora.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top