PC

Novi DLC za Euro Truck Simulator 2 stiže 5. decembra

I posle svih ovih godina, Euro Truck Simulator 2 nastavlja da dobija novi sadržaj u vidu regija čime se polako upotpunjuje mapa Evrope.

Ranije najavljena ekspanzija koja igračima donosi regiju istočne Evrope – Rumuniju, Bugarsku i deo Turske –  Road to the Black Sea, je sada dobila i datum izlaska sa novim trejlerom.

Trejler prikazuje sve regije i šta one imaju da ponude igračima, u vidu puteva, infrastrukture, kulturoloških zdanja karakterističnih za Balkan, prirode i ostalog, gotovo da se može osetiti dašak  regiona.

Road to the Black Sea će izaći već 5. decembra i sa sobom će doneti preko 10.000 kilometara puteva, 20 velikih gradova i još gomilu manjih, a imaćemo prilike da se vozimo i pored Dunava.

Nadamo se da će sa nekom od narednih ekspanzija biti pokriven i ostatak Balkana, odnosno regija u kojoj se nalazi Srbija i ostale zemlje.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top