Nintendo Switch

Getty muzej najnoviju izložbu “održava” unutar Animal Crossing: New Horizons

Pronalazak alternative je ovih dana pojam koji se nalazi na umu velikog broja ljudi, pronaći altenativni način zabave, alternativni način opstanka biznisa i slično u ovim teškim trenucima izazvanim pandemijom korona virusa.

Ali ne mora sve biti toliko crno ovih dana, tako da imamo mali osvrt na jedno pozitivno delo koje je sproveo muzej iz Los Anđelesa. Getty muzej najnoviju izložbu nije otvorio u stvarnom svetu, već u igri Animal Crossing: New Horizons.

Zahvaljujući specijalnom generatoru, preko 70.000 dela je moguće importovati u ovaj naslov namenjen Nintendo Switch konzoli i to od strane samih igrača. Sa NookLink funkcijom u Switch Online aplikacije za mobilni telefon, potrebno je skenirati generisani obraza umetničkog dela, čime dobijate njegov prikaz unutar igre.

U kolekciji se nalaze i brojna dela poznatih umetnika, poput Van Goga i Rembranta, a ponuda će biti proširena i na ostale muzeje u narednom periodu.

Ovo je stvarno sjajan način za održavanje izložbe, a AC: New Horizons je trenutno najbolja igra za takav događaj, što je sada i potvrđeno.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top