PC

GTA Online će naredne godine dobiti novi sadržaj, ekskluzivan za PS5, Xbox Series X i PC platforme

Pošto GTA VI dolazi tek za dve, tri godine, Rockstar je rešio da GTA 5 i njegovu GTA Online komponentu održava do daljenjeg i to sa aktivnim dodavanjem sadržaja.

Deo tog održavanja podrazumeva i izradu posebne verzije GTA 5 za Playstation 5 i Xbox Series X konzole nove generacije, što se može opisati kao određena vrsta remastera. Osveženje neće biti jedina stvar koja stiže 2021. godine, već i potpuno novi sadržaj za GTA Online, što je izdavač Take-Two sada i potvrdio u finansijskom izveštaju za prošli kvartal.

Veliki planovi za narednu godinu uključuju izlazak samostalne verzije GTA Online za next-gen konzole, kada će biti dodat i novi sadržaj za igrače, ali će on biti ekskluzivno dostupan samo za PC, PS5 i XSX, dok će sadašnja generacija biti izostavljena.

Nije otkriveno o kakvoj vrsti sadržaja je reč, da li će to biti kao dosadašnji Heists dodaci, ili nešto dosta značajnije. Takođe, još uvek nemamo neke konkretne datume vezane za dolazak ovih noviteta.

U ostalim vestima vezanim za GTA 5, odlična prodaja se nastavlja i pored toga što je postojao period besplatnog darivanja na Epic Games Store, a glasine kruže da sadržaj koji stiže krajem godine u GTA Online donosi Liberty City i Nika Belića.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top