PC

I Yager se oglasio povodom Dead Island 2 prekida saradnje

Dead Island 2

Kao što smo juče javili, Deep Silver je odlučio da prekine saradnju sa YAGERom na razvoju Dead Island 2. I kao što smo očekivali, javio se i sam YAGER da ovo prokomentariše, doduše, u potpunosti diplomatski. Oni kažu da je njihov tim sastavljen od suvih profesionalaca i jako kreativnih ljudi i da su godinama radili sa entuzijazmom na Dead Island 2. Međutim, YAGER i Deep Silver su se razmimoišli po pitanju toga kako bi finalni proizvod trebalo da izgleda, što je dovelo do prekida saradnje. Očigledno je da za sada nećemo saznati prave razloge.

Direktor kompanije YAGEr, Timo Ullmann, ujedno je iskoristio priliku da pomene kako se i dalje radi na Dreadnaught igri, njihovom drugom projektu i da on na bilo koji način nije ugrožen, kao i da ekipa razvija još najmanje jedan nenajavljeni projekat sa strane, o kojem će možda biti više reči tokom GamesCom sajma narednog meseca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top