PC

Torment: Tides of Numenera odložen za 2016

Izometrijski RPG uspešno finansiran preko Kickstarter kampanje Torment: Tides of Numenera, odložen je za sledeću godinu.

Osim da odlažu igru iz inXile Entertainment razvojnog studija su saopštili i da je Kevin Saunders, čovek koji je bio glavni zaduženi za razvoj ovog projekta i koji je sproveo uspešnu Kickstarter kampanju, napustio kompaniju i da će njegove dužnosti preuzeti Chris Keenan, koji je bio project lead na prilično uspešnom Wasteland 2 naslovu.

Kako bi što bezbolnije prošli kroz ovu tranziciju, a da projekat ne pretrpi na kvalitetu, iz inXile kažu da im je potrebno da odlože datum izlaska igre, koja je sada pomerena za 2016-u godinu.

Da podsetimo Torment: Tides of Numenera je 2013-e prešišao svoj Kickstarter cilj za samo 6 sati od lansiranja kampanje. Igra je završila sa u to vreme za Kickstarter rekordnih 4.1 miliona dolara.

Pogledajte video od pre nekih mesec dana u kome nas jedan od developera sprovodi kroz gamplay alfa verzije igre:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top