PC

Izgradnja likova u Divinity: Original Sin 2

Posle par meseci tišine konačno opet imamo prilike da vidimo vesele Belgijance iz Lariana u akciji. U najnovijem Kickstarter update videu za Divinity: Original Sin 2, imamo priliku da prvi put ikada vidimo nekakve snimke iz igre, ali zasada ne i sam gejmplej.

Snimak traje oko 13 minuta i fokusiran je uglavnom na izgradnju karaktera u igri i atribute. Za razliku od originalnog Original Sina (ha!), ovde imamo prilike da igru igramo i kao predstavnik neke od drugih rasa iz Divinity univerzuma. Na snimku smo videli muške i ženske karaktere za ljude, elfove, patuljke i lizarde (gušter-ljude) i možemo sa zadovoljstvom da kažemo da je vizuelno igra značajno uznapredovala, ali i zadržala prepoznatljiv “veseli” vizuelni identitet.

U klipu je prikazan i veliki broj “pozadinskih priča” koje mogu da vašem karaktertu daju određene perkove i traitse, ali takođe možete i sami napraviti custom pozadinsku priču lika. Prikazan je i zanimljiv detalj u vidu instrumenta koji je vezan uz vašeg karaktera, i koji će se čuti u specijalnim trenucima tokom igranja.

Prikazani su nam i osnovni atributi koje će karakteri imati. Tu su standardni poput Strength, Intelligence i Constitution, kao i Finesse koji bi u osnovi trebao da je ono što obično nazivamo Agility, i Wits koji nam je obično poznatiji kao Wisdom. Zanimljiv novi koncept je stats pod nazivom Memory, čija je uloga trenutno u tome da igraču ograničava broj skillova koje može aktivno da koristi tokom borbe.

Na kraju klipa, Swen nas obaveštava da uskoro kreće aktivna i intenzivna promocija igre medijima, tako da ćemo vrlo uskoro da vidimo i prve konkretne snimke i detalje iz igre.

Klip o kome smo pričali možete videti ispod:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top