PC

Snimaće se Firewatch film

Indie studio Campo Santo, kreator i izdavač Firewatcha, koji smo imali prilike da igramo početkom godine, je najavio da pokreće saradnju sa produkcijskom kućom Good Universe.

Good Universe se bavi produkcijom igranih filmova, i ova saradnja će se zasnivati upravo na tome. Prvi projekat u ovoj priči biće filmska adaptacija Firewatcha, igre prvenca Campo Santoa, koji je od februara do danas prodat u skoro milion primeraka.

Šon Vanaman, osnivač Campo Santa, je za ovu priliku rekao da je oduševljen što će imati mogućnost da sarađuje sa timom ljudi koji stvara “snažne i upečatljive priče, koji deli iste vrednosti kao i vi, i koj čini stvaralački proces još uzbudljivijim nego do sada”.

Suosnivač Good Universe, Džozef Drejk, je rekao da je “uvek veoma uzbudljivo naći kvalitetan sadržaj na kome može da se radi”, i da je hemija sa Campo Santo bila momentala, jer tim poseduje “izvanrednu veštinu pripovedenja dobrih priča”.

Firewatch je narativna avantura (tip igre pogrdno zvan walking simulator) u kojoj ste u ulozi Henrija, čoveka u kasnim tridesetim koji prolazi kroz težak period i odlučuje da preko leta ode u šume Vajominga da radi u protivpožarnoj zaštiti, kako bi malo pobegao od svoje svakodnevne realnosti. Tamo ga čekaju raznorazna iznenađenja i misterije koje naizgled deluju poprilično ozbiljno, ali se iza cele priče kriju i mnogo dublje teme i pitanja ljudskih odnosa. Više detalja o igri možete videti u našem video opisu.

Osim same najave rada na filmu, trenutno nemamo drugih informacija vezanih za film. Podsetimo, ovog leta je najavljena i serija na osnovu sjajne igre Life is Strange.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top