PC

The Executioner – igrajte RPG kao dželat i mučitelj

Uvek volimo da “lovimo” zanimljive naslove po Kickstarter kampanjama, a “The Executioner” koju radi studio Lesser Evil Games iz Moskve deluje posebno zanimljivo.

U pitanju je potezni RPG sa elementima psihološkog horora. Ono što je posebno zanimljivo kod igre i što je izdvaja iz mora RPG igara je ono što vidite i u naslovu, vi ste u ulozi gradskog dželata i mučitelja, čiji je posao da izvlači priznanja iz optuženih, i zatim da im “krati muke” na gubilištu. Težak posao, mora se reći.

Autori obećavaju mračnu i tešku priču, nelinearnu radnju, duboke dijaloge i gomilu izazovnih i moralno upitnih odluka tokom kampanje koja se sastoji od 5 poglavlja i trajaće oko dvadesetak sati. Pored zadataka koji se tiču mučenja i egzekucija, na raspolaganju ćete imati ceo grad da istražujete i odmotavate priču koja ima lične, ali i natprirodne elemente

Glavna tema igre je “cena milosti i okrutnosti”, koliko smo daleko spremni da idemo da bi izvukli priznjanje i koliko ćemo udovoljiti krvožednoj gomili koja želi da vidi smrt po koju je došla. Sve detalje o igri možete naći na njenoj Kickstarter kampanji koja je nedavno krenula, a ispod možete pogledati i promo video:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top