Vesti

Sledeće nedelje počinje prodaja karata za E3 2018

I ove godine će strastveni gejmeri moći da kupe karte i prisustvuju na najvećem godišnjem gejming događaju, Electronic Entertainment Expo(poznatiji kao E3), u Los Anđelesu.

Karte za javnost će krenuti u prodaju 12. februara, i prvih hiljadu će se prodavati po specijalnoj ceni od 150$, dok će se nakon toga ćena podići na 250 d0lara. I dok nije otkriveno koliko će ukupno karata biti dostupno, sigurno je da će se one razgrabiti za jako kratko vreme.

Ovogodišnje izdanje sajma će imati prošireno trajanje za jedan dan, i svaki od tri dana će biti otvoren duže vreme nego što je pre bio slučaj kako bi što veći broj posetilaca imao prilike da zaigra i isproba ono što želi.

E3 2018 je još uvek mesecima daleko, ali već imamo šta da očekujemo, poput gejmpleja za Cyberpunk 2077, nove Tomb Raider igre, i još mnogo drugih pošto već znamo da su mnoge velike kompanije već zakazale svoje konferencije i predstavljanja.

E3 će trajati od 12. do 14. juna, a ako ste zainteresovani karte možete kupiti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top