PC

Prva misija u Hitman 2 je od sada besplatna

Studio IO Interactive nastavlja sa praksom da posle nekog vremena zainteresovanim igračima, koji se još uvek nisu odlučili za kupovinu neke od njihovih Hitman igara, ponudi “početni paket” besplatno.

U ovom slučaju, to je prva misija u Hitman 2, Hawke’s Bay, koju od sada možete skinuti besplatno na Steamu u odigrate da biste videli da li vam igra leži pre nego što se eventualno odlučite za kupovinu. Sve vezano za ovu misiju će ići besplatno u Starter paketu, a ukoliko se odlučite da kupite igru, sav vaš progres će biti sačuvan za dalje igranje.

Hitman 2 je tretnutno i na popustu na Steamu od 37%, a sam Hawke’s Bay će biti i lokacija za četvrtu “neuhvatljive metu” u Hitman 2 tokom marta, tako da taman prilika da isprobate i ovaj tip sadržaja.

Kolegi Milanu se Hitman 2 veoma svideo, mada je imao zamerku da u suštini nije doneo ništa novo u serijal u odnosu na prethodnog Hitmana, no ako ste voleli taj gejmplej, uživaćete i u dvojci.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top