Filmovi-Serije

The Witcher serija će biti puna nasilja, čudovišta i seksa

Dolazak serije o čuvenom vešcu nam je sve bliži, pa se i informacije koje dobijamo o istoj nagomilavaju.

Nedavno smo imali priliku da vidimo sliku vernog Geraltovog ata Ukljeve, a sada iz intervjua koji je gospođa Loren Hisrih, vođa serije, dala za Entertainment Weekly, saznajemo još neke detalje.

Ono što su se mnogi brinuli jesto to da li će serija možda da bude “razblažena” kako bi bila za sve uzraste, ali se na sreću to neće desiti.

Loren je potvrdila da će Veštac biti “veoma odrasla serija” i da će biti eksplicitnih scena nasilja i seksa, ali ne reda radi i čisto “da budu tu”, već isključivo sa smislom i u duhu sveta knjiga. Loren je pomenula anegdotu sa njenim detetom, koje je slučajno ušlu u sobu dok je pregledala materijal i koje se uplašilo onoga što je videlo i nije moglo da spava.

Takođe je rekla da će serija bit prepručna čudovišta, koje su integralni deo sveta i da su tome posvetili veliku pažnju i da će se publika iznenaditi koliko će ih biti u seriji. U duhu prve dve knjige, koje su skup kratkh priča, izgleda da ni prva sezona neće imati nekog “glavnog” negativca, već će više Geralt ići okolo i rešavati probleme.

Nedavno je otkriveno i da je već sklopljen ugovor za snimanje minimum tri sezone, tako da nas sve to veoma raduje.

O ovim i drugim zanimljivim detaljima, čitaje u pomenutom intervjuu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top