PC

Treyarch polako diže ruke od Call of Duty: Black Ops 4

Sve veći broj igara se ovih godina pravi po live service principu, ali često viđamo i da developeri ranije dižu ruke od istih, zbog brojnih problema i slabog interesovanja igrača.

Tako i Treyarch polako diže ruke od Call of Duty: Black Ops 4, nakon svega godinu dana od pojavljivanja. Ironično je to što su proše godine pružili objavu da će ovo biti igra sa ogromnom podrškom i da će se igrati godinama.

To bi možda i bilo moguće da se pohlepa nije umešala i da nismo počeli da u BO4 viđamo predatorske mikrotransakcije, koje su zapravo postajale sve gore.

Treyarch je nedavno objavio kako će u igri uskoro otpočeti operacija Black Divide, koje će doneti kraj Aether priče u zombi kampanji, kao i osveženje u vidu mapa, za koje je naznačeno da su poslednje.

Ako ste, kojim slučajem, aktivni igrač u Black Ops 4, ovo za vas znači da nećete viđati novi sadržaj u vidu operacija, priča i mapa, ali će serveri i dalje ostati aktivni.

Ovo ujedno znači da se Treyarch u potpunosti okreće radu na Call of Duty Black Ops 5, za koji se nadamo da će se pojaviti bez grešaka zbog kojih četvorka pati, i koji nas vodi u prošlost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top