PC

Započeta velika letnja rasprodaja na Steamu

Jun mesec ne može proći bez velikih letnjih rasprodaja na brojnim platformama za distribuciju video igara, što važi i za Steam.

Gomila franšiza i igara je na velikom sniženju povodom ove akcije, pa tako mnoge hitove, poput MGS 5, možete kupiti po ceni nižoj od 10 dolara. Popusti će važiti sve do 9. jula što je više nego dovoljno vremena da pažljivo odaberete igre koje kupujete.

Kao i sa ostalim skorijim rasprodajama, tokom ove letnje kupovina igara ima dodatni element motivacije. Svaka kupovina će donositi poene(1€ = 112 poena), koje potom možete trošiti na kupovinu stikera, ramova, avatara i animiranih profilnih fotografija kako biste se istakli sa dizajnom profila među prijatelja.

Stikeri i ostali predmeti kastomizacije su inspirisani igrama, popus CS:GO, Dota, Disco Elysium i mnogim drugim, kao i klasničnim otkačenim objektima.

Ponudu igara na sniženju možete pogledati ovde, a kako sistem poena funkcioniše i šta oni donose možete otkriti prateći ovaj link. Ako želite da budete izdašni, Steam vam na kupovinu od 30€, daruje sniženje od 5 evra.

Srećna kupovina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top