PC

Novi apdejt za Horizon Zero Dawn konačno omogućava da Aloj hoda po pravoj liniji

Dolazak first-party Playstation ekskluzive na PC nije prošao spektakularno, pošto je Horizon Zero Dawn imao niz tehničkih problema na novoj platformi.

Guerrilla Games je u prethodnim mesecima aktivno radio na ispravkama i izdato je nekoliko zakrpi koje su rešavale probleme. Sad je stigao još jedan apdejt u nizu, 1.06, koji donosi rešenje za jedan prilično iritantan bag.

Naime, do sada je protagonistkinja, Aloj, hodala pod određenim uglom u smeru ka kojem je kamera okrenuta, što je bila greška. Novi apdejt je konačno omogućio da Aloj hoda po pravoj liniji, a ujedno donosi sprečava pucanje igre pri pokretanju i daje bolje performanse kada je opcija za adaptivni frejmrejt uključena.

Jako nam se dopada što Guerrilla radi na ispravkama za PC verziju Horizon Zero Dawn, pošto je jako kvalitetan naslov u pitanju i interesovanje je prilično visoko od samog početka. Horizon Zero Dawn je samo tokom prvog meseca na Steamu prodat u preko 716.000 primeraka, što je prilično solidna cifra za igru i sasvim dovoljna da Sony razmišlja o objavljivanju ostalih ekskluziva na PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top