PlayStation 5

Prikazano 5 minuta gejmpleja za Demon’s Souls Remake

Demon’s Souls Remake će zajedno sa Spider-Man: Miles Morales predvoditi ponudu Playstation 5 ekskluziva na samom izlasku, zbog čega nam je svaki detalj izuzetno važan.

Studio Bluepoint Games je sada otkrio sve najbitnije detalje vezane za ovaj rimejk, a tu je i gejmplej trejler u trajanju od 5 minuta. Kao i prethodni prikaz gejmpleja, sada možemo videti koliko je značajno osvežena grafika, zajedno sa izmenama kod boss karaktera koji izgledaju još strašnije.

Nove informacije dolaze u vidu detalja za dva grafička moda koja će Demon’s Souls Remake imati. Jedan je grafički mod sa fokusom na visoki nivo detalja, i on će nuditi 4K kvalitet grafike u 60FPS. Za igrače kojima svaki frejm znači razliku između života i još jedne smrti u nizu tu je Performance mod koji uz niži kvalitet grafike donosi 60 sličica u sekundi.

Igra sama po sebi izgleda odlično, a igrači i to mogu dodatno izmeniti ponuđenim filterima. Tu je filter sa kojim će rimejk izgledati kao originalna PS3 verzija, kao i onaj koji omogućava igranje u crno-beloj boji.

Demon’s Souls izlazi za Playstation 5 12. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top