Vesti

Master Chief se krije unutar svake Xbox Series S konzole

Xbox Series generacija konzola je i zvanično stigla 10. novembra i to u vidu moćnijeg X modela i S kao slabije konzole od 300 dolara.

Fanovi su krenuli sa disekcijom konzola na različite načine. Temeljno su testirane mogućnosti hardvera koji gura i 6K, brzina učitavanja novih i starijih igara, a oni kojima nije bilo žao, rasklopili su nove konzole da vide šta se to krije unutra.

U delovima rasklopljene Xbox Series S konzole, tačnije kod samog napajanja, pronađena je ikona Xbox brenda, čuveni Master Chief iz Halo serijala igara. Kaciga ovog lika je unutar Series S smešten kao gravura, što je prilično simpatično.

Ovo je ujedno i tužan podsetnik, da Xbox Series konzole nisu dobile najnoviju igru u čuvenoj franšizi – Halo Infinite – prvog dana, pošto je letos igra odložena kako bi se razvojni tim dodatno posvetio razvoju i kreiranju pravog next-gen kvaliteta grafike i igara.

Zanimljiv easter egg koji će jako mali broj igrača videti, jer nema svako nameru da rasklopi konzolu na delove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top