PC

Prikazane prve fotografije iz igre koja koristi Unreal 5 – Dreamhouse

Foto: DeSand Game Studios

Ako ćemo iskreno, Dreamhouse: The Game nije video-igra o kojoj bismo inače pisali. Radi se o simulaciji dizajniranja doma, od temelja pa sve do pločica u kupatilu, pošto igrači stupaju u ulogu mladog i ambicioznog inžinjera.

Zvuči prilično dosadno, ali ne pišemo zbog toga, već zato što se radi o jednoj od prvih igara baziranih na Unreal 5 endžinu. Studio DeSand Game Studios je prikazao prve fotografije za ovu igru koje izgledaju impresivno. Na prvi pogled, izgleda kao da se radi o pravim fotografijama iz nekog luksuznog doma kojeg nikada nećemo priuštiti.

Dreamhouse: The Game će koristiti i ostale benefite endžina, poput destrukcije bazirane na fizici. Takođe, biće prisutan i mod igranja sa VR uređajem tako da ćete se osećati kao da ste u domu kojeg ste napravili.

Pravu moć Unreal 5 endžina ćemo videti tek sredinom naredne godine, kada bude ušao u masovniju upotrebu. Epic Games je ovo grafičko čudo predstavio u maju ove godine sa impresivnom fotorealističnom grafikom na Playstation 5 konzoli. Svojevremeno se pričalo da je tehnologija moguća samo na moćnom hardveru kakav ima PS5, ali je kasnije dokazano da i PC sa slabijim performansama može pokretati Unreal 5 demo.

Datum izlaska i platforme za Dreamhouse: The Game trenutno nisu poznati.

Uživajte u fotografijama

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top