Vesti

Star Wars Battlefront 2 je besplatan na Epic Games Store naredne nedelje, sada Crying Suns

FOTO: Electronic Arts

Praznični period i darivanje su polako za nama, ali ne i na Epic Games Store. Tek što je završena promocija 15 dana besplatnih igara, vlasnici ove platforme nastavljaju sa jakom ponudom i to već od naredne nedelje.

Od 14. pa do 21. januara u ponudi će biti Star Wars: Battlefront 2 i to Celebration Edicija koja donosi veliki broj dodataka za kastomizaciju. U pitanju je akciona pucačina zasnovana na plodonosnom Star Wars univerzumu. Fokus je na multiplejeru, sa mnoštvom modova koji stavljaju pobunjenike protiv imperije, kako na tlu planeta širom galaksije, tako i u samom svemiru. U ovoj ediciji se nalaze i svi glavni likovi filmskih franšiza, džedaji i sit lordi.

Da, Battlefront 2 je igra koja je dobila dosta negativnih reakcija od strane igrača i kritičara zbog mikrotransakcija i loot kutija. Ti negativni elementi su uklonjeni iz igre i sada je to jedan čist naslov koji pruža tonu zabave, bili fanovi Star Wars franšize ili ne.

Star Wars Battlefront je sredinom prošle godine dobio poslednji paket sadržaja i developeri su se okrenuli ka radu na nekom novom naslovu, ali igra i dalje ima prilično aktivnu bazu igrača, tako da dugog čekanja na mečeve neće biti.

A da ne zaboravimo, i ove nedelje imate besplatnu igru za preuzeti. U pitanju je Crying Suns, taktički rogue-lite koji igrače stavlja u ulogu komandira svmirske flote sa zadatkom istraživanja pale imperije. Crying Suns možete preuzeti na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top