PC

Glumci koji stoje iza GTA V Lamara i Frenklina rekreirali čuvenu scenu iz igre

Scena iz GTA V u kojoj Lamar proziva Frenklina je odavno ušla u kolekciju legendarnih momenata iz igrica, a internet je odlučio i da je pretvori u mim. Iako je igra izašla pre sedam godina, do sada je napravljeno bezbroj različitih verzija ove scene. Ponekad kreatori dodaju poznate karaktere iz pop kulture, zamenjuju modele karaktera sa nekim drugim ili ubacuju karaktere iz drugih igara. 

Danas smo stigli i do vrhunca ove priče jer su originalni glumci koji su pozajmili glas ovim karakterima odlučili da u realnosti odglume poznatu razmenu u kojoj Lamar ućutkuje sirotog Frenklina. Glumci su se potrudili da pogode čak i uglove kamera, kompoziciju scene i oponašaju animacije iz igre. Ispod pogledajte delo Slinka Džonsona (Lamar) i Solo Fontena (Frenklin) koje je objavljeno na jutjubu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top