PC

Potvrđena lokacija na kojoj će se odigravati Dragon Age 4

FOTO: Bioware

Najava četvrtog dela u Dragon Age serijalu došla je kao pravo olakšanje fanovima koji na nastavak čekaju već prilično dugo.

Bioware i EA su zvanično potvrdili da se na igri radi, dok se na konkretne detalje i dalje čeka prilično dugo vremena. Letos smo dobili prvi prikaz igre u novom endžinu, na The Game Awards je pristigao trejler, a sada zahvaljujući knjizi developera saznajemo i lokaciju odigravanja radnje u Dragon Age 4.

Knjiga posvećena dugogodišnjoj istoriji studija Bioware govorila je o raznim franišizama, ranijim projektima, ali i ovoj nadolazećoj igri. U njoj je otkriveno da će se radnja odigravati na lokaciji koja do sada nije istraživana u prethodnim Dragon Age naslovima. Lokacija Tevinter će biti glavno poprište novih događaja, a u knjizi je moguće videti umetnine u igri gde se vide i neka nova prostranstva.

Blizu Tevintera se nalaze regije Antiva, Mourn Watch i The Lords of Fortune, koje ćemo možda takođe posećivati tokom igranja, ali to tek ostaje da se vidi. Tevinter se kao potencijalna lokacija spominjao još ranije, a ovo je sada kao neki vid potvrde fanovima, koji su kupili knjigu ili sadržaj podelili na internetu.

Dakle, idemo u Tevinter sa Dragon Age 4, a ostaje da saznamo i kada će se to konačno odigrati. Nećemo požurivati Bioware, pošto je imao problema sa prethodnim igrama, tako da nek se slobodno posveti radu na igri.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top