PC

Posle više od decenije, World of Tanks dolazi na Steam!

World of Tanks, kompanije Wargaming, je izuzetno popularna MMO/PvP igra sa tenkovskim bitkama koja je dostupna već više od deceniju i beleži veliku popularnost svih ovih godina, pogotovu na našim prostorima i u istočnoj Evropi.

Igra je za računare bila dostupna samo putem specijalnog Wargaming klijenta, za koji vam je trebao poseban nalog, a isti vam je pružao pristup i ostalim World of… igrama. Sada je Wargaming konačno rešio da World of Tanks dovede na najpopularniju platformu za distribuciju video igara – Steam.

Ovo je sasvim normalan potez, pošto developeri nastoje da World of Tanks načine što dostupnijim publici, a Steam je pravo mesto za to. Sem zvanične najave “parne” verzije igre, WG nije podelio druge konkretne podatke, već je jedino poznato da će se to odigrati tokom 2021. godine.

Pitanje je zašto ovo nije ranije učinjeno. World of Tanks je naravno imao priličnog uspeha sa samostalnim klijentom, pošto je kroz deceniju postojanja nakupio preko 160 miliona igrača. Steam će svakako doprineti proširenju igrače baze, pošto se tokom prošle godine na ovoj platformi našlo 120 miliona igrača, i to na mesečnom nivou, dok se rekordi po istovremenom broju korisnika stalno obaraju.

World of Tanks Steam stranica je aktivna i možete je pogledati putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top