PC

Otkriven sav dodatni sadržaj koji Disco Elysium dobija sa The Final Cut verzijom

Jedna od najboljih RPG igara današnjice, Disco Elysium, postaće još bolja sa The Final Cut edicijom i proširiće se na više platformi.

Disco Elysium: The Final Cut je najavljen na The Game Awards u decembru, kada su developeri iz studija ZA/UM objavili da će sadržaj biti značajno proširen i to sa dodatkom pune glasovne glume, za preko milion reči koliko postoji u igri.

Pored toga, narativni dizajner Džastin Kinan otkrio je da novi kvestovi očekuju igrače i biće vezani za političke filozofije koje postoje, a tu će biti i novih stvari za otkriti u okruženju. Sporedne misije su inicijalno bile planirane za originalnu verziju igre, ali nisu bile uključene jer se ne bi lepo složile sa pričom.

Novi predmeti će takođe biti uključeni u Final Cut ediciji, od kojih će neki menjati korisnički interfejs, ali nepoznato je na koji način. Deo tima koji se bavi umetnošću igre dodalo je još detalja u inače prijatno dizajnirani svet, a tu su i nove animacije, poboljšani portreti i efekti.

Nekoliko desetina glasovnih glumaca radi na najvećem delu posla u ovom projektu i nadamo se da će sve ispasti kako treba kada se Disco Elysium: The Final Cut pojavi za PC, PS4 i PS5 narednog meseca.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top