Filmovi-Serije

Novi Resident Evil film izlazi 3. septembra, objavljena prva fotografija

Zahvaljujući ogromnom uspehu koji su ostvarile nedavne Resident Evil igre, franšiza je počela da se vraća i u vidu ostalih formi zabave.

Pre svega je tu film, prvenac u potpuno novom poglavlju Resident Evil bioskopskih ostvarenja koji neće imati veze sa prethodnih 6 filmova u kojima je glumila Mila Jovović.

Novo Resident Evil ostvarenje vodi u Racoon City iz 1998. godine, i najviše inspiracije vuče iz prva 2 ostvarenja, a reditelj Johanes Roberts je izjavio kako želi da što više elemenata horora i priče izvuče upravo iz prvih igara u serijalu.

Film je sada dobio i datum izlaska u bioskope, 3. septembar, kao i prvu fotografiju, odnosno poster. Priča će pratiti Kler, Krisa Redfild i Džil Valentajn, u čijim će se ulogama naći Kaja Skodelario, Robi Amel i Hana Džon-Kamen, respektivno.

Najave u vidu trejler za sada još uvek nema, ali je očekujemo u narednim mesecima, pred septembarsko emitovanje u bioskopima, ako kojim slučajem ne dođe do odlaganja.

Ovo će biti prilično uzbudljiva godina za Resident Evil fanove. Pored filma, stiže RE Village, kao i 2 serije smeštene u ovom svetu zombija, jednu igranu i jednu sa CGI animacijama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top