PC

Apex Legends se širi izvan battle royale žanra, dobio 3v3 mod igranja

Battle Royale žanr ne gubi na popularnosti, pošto su igre iz ove sfere i dalje izuzetno popularne. Apex Legends je nedavno dostigao 100 miliona igrača, kao i Warzone, čime je popularnost dodatno utvrđena.

I pored ogromne popularnosti formule borbe do poslednjeg preživelog(Last man standing), Respawn Entertainment sa Apex Legends želi da se proširi izvan žanra i da igračima donese osveženje nevezano za nove heroje i mehanike.

U skladu sa tom ambicijom, Respawn Entertainment je doveo Arena mod igranja u kojem se igrači sukobljavaju u 3v3 formatu. Ovo je veliki iskorak u odnosu na mečeve sa 100 igrača, a za sada su reakcije pozitivne.

Arena mod je trajno dostupan za igranje, sa 5 mapa u ponudi na kojima će se 2 tima igrača sukobljavati u stilu sličnom onom u CS:GO i Valorant ostvarenjima. Pored samog napucavanja, igrači moraju obraćati pažnju na materijal za kraftovanje, predmete i specijalne sposobnosti karaktera.

Za razliku od Battle Royale sučeljavanja, Arena mod traje dosta kratko. Jedam meč može biti dug svega 3 runde ako neki tim dominira, a može i potrajati duže ako su timovi jednaki po umeću igranja. Kao u svim pucačinama, i ovde je pristutno pravilo da se pobeda ostvaruje na 2 razlike.

Ovo deluje dosta osvežavajuće, tako da slobodno isprobajte koju partiju, a usput bacite pogled i na trejler ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top