PC

World of tanks – Modern Armor

Moderni tenkovi su stigli u World of tanks mnogo ranije nego što smo očekivali i to za sada samo za konzole. Interesantno je da su u prvom momentu uvedena samo dva nova vozila kao i da oni ne ulaze u bitke protiv standardnih tenkova.

Sada su sva vozila u igri za konzole podeljena u dve grupe – eru Drugog svetskog rata i eru Hladnog rata koja ima nekoliko segmenata, a dve suprotstavljene frakcije su američka (ili Zapadna) i sovjetska. Kreće se od vozila kao što su T-44A i M47 Patton, preko nekoliko različitih verzija sve do sovjetskog T-72BU i američkog M1A2 Abrams. Ova vozila ulaze u poseban matchmaking koji ih uparuje samo jedne sa drugima, dakle ne postoji mogućnost da se T-72 nađe u borbi sa Mausom na primer. Takođe ova vozila imaju i neke specijalne sposobnosti kao što je bacanje dimne zavese – naime sistem spotovanja i nišanjenja izgleda malo drugačije na konzolama i u eri Hladnog rata, na konzolama je prosto auto-aim vrlo bitna stavka a dimna zavesa će to u potpunosti onemogućiti tokom vremena trajanja. Druga stvar je Hull patch kit koji će vam zapravo omogućiti da povratite deo hit poena koje ste izgubili u borbi.

Interesantno je kako će se ove novotarije odraziti na PC verziju igre i te vesti željno iščekujemo s obzirom da su konzole ipak donekle specifične. Ono što će takođe biti vrlo interesantno jeste da vidimo kako će uvođenje modernih tenkova uticati na neke nama interesantne modele – recimo jugoslovenski M-84 bi mogao da se pojavi u igri kao unapređena verzija T-72 tenka, svakako nije nešto što je nemoguće zamisliti, ali ostaje da vidimo kako će se to razviti u praksi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top