Domaća Scena

Domaći developer Nikola Bulj otkriva novi nivo u platformeru Goblin and Coins II

Nikola nastavlja da radi na nastavku simpatične avanture Goblin and Coins, a danas imamo priliku da vidimo kako će izgledati ledeni nivo u igri, kao i puzzle koji morate rašiti kako biste osigurali dalji napredak.

Zadatak je da osposobite dizalicu, ali prvo morate da pronađete odgovarajući ključ. Kako bi došli do ključa, igrači moraju da prođu kroz nekoliko izazovnih segmenata. Platforme su izuzetno male, što ne ostavlja mnogo mesta za grešku.

S obzirom da je u pitanju ledeni nivo, interesuje nas da li će Nikola dodati mehaniku klizanja. Ako vam je do tada delovao lagano, ovaj nivo će tek onda postati zaista težak!

Goblin and Coins 2 je otkačeni platformer o malenom goblinu čiji je zadatak da pronađe, pogodili ste, mnogo novčića. Nastavak dosta podseća na prvi deo, ali ipak ide nekim svojim putem, što je odlična stvar. Odličan detalj po pitanju Goblin and Coins 2 je taj da pored engleskog jezika imate i srpski, i to na ćirilici.

Drugi deo u odnosu na original nudi proširene mehanike igranja radi produbljenja gejmpleja, tu su i zagonetke, poboljšana grafika i novi neprijatelji.

Goblin and Coins 2 je još uvek u pripremi i trenutno se nalazi u alfa fazi, i jedva čekamo da vidimo šta će nam Nikola spremiti u novom apdejtu.

Naš intervju sa Nikolom možete pogledati ovde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top